2022-01-26 07:54:34• hírek • Bede Emőke

Újra fogadja az ügyfeleket az útlevélosztály

Ahogyan arról az elmúlt héten beszámoltunk, a Szatmár Megyei Prefektusi Hivatal, valamint a fennhatósága alá tartozó útlevélosztály és a jogosítvány- és gépjárműnyilvántartó közszolgálat átköltözik az új, Eötvös (Al. I. Cuza) utcai székhelyére, a városi rendőrség közvetlen szomszédságába.

Ennek okán a hivatal szolgáltatásai ideiglenesen felfüggesztették tevékenységüket, viszont január 26-tól, azaz szerdától az útlevélosztály ismét fogadja az ügyfeleket. A prefektúra tájékoztatása szerint e hét folyamán az említett osztály munkatársai minden útlevelet igénylő állampolgárt fogadnak függetlenül attól, hogy rendelkezik-e előjegyzéssel vagy sem, így pótolva az elmúlt napok kiesését.


Mindazok tehát, akik ezen a héten igényelnének útlevelet, már a prefektusi hivatal új székhelyét keressék – az útlevélosztály bejárata az Eötvös utcáról nyílik.


A jogosítvány- és gépjárműnyilvántartó közszolgálat, illetve az Apostille-tanusítványok kiállításával foglalkozó iroda egyelőre még nem tudta megkezdeni a munkát, a prefektusi hivatal azonban mindenkit biztosít arról, hogy erre sem kell már sokat várni.

Kapcsolódó hírek:
Legfrissebb apróhirdetések:
További friss hírek:
Valutaváltó:


# Orosz-ukrán háború # koronavírus # baleset # harmadik híd # körgyűrű # vakcina # Nagykároly # Szatmárnémeti
Kiemelt hírek:
Promó: